9 auto’s die zelf makkelijk te herstellen zijn

Wanneer u een auto koopt, is het van vitaal belang om rekening te houden met het gemak van onderhoud en reparatie.

Hoe betrouwbaar een auto ook is, hij heeft nog steeds routine-onderhoud nodig. En als u de auto lang genoeg bezit, komt de dag dat uw auto gerepareerd moet worden.

In die tijd wil je zonder problemen de motorkap kunnen optillen en aan je auto kunnen werken. Of als u de auto liever naar uw monteur brengt, vermijdt u dure reparatierekeningen als de auto gemakkelijk te bewerken is.

Dus wat zijn de gemakkelijkste auto’s om te onderhouden? Blijf lezen, want we hebben een lijst samengesteld met de meest betrouwbare en pijnloze om auto’s op de markt te onderhouden.

Klaar met uw eigen auto, dan kunt u de auto online verkopen via het internet, en vervolgens een van de onderstaande modellen aanschaffen die makkelijk zelf te herstellen zijn.

 

1. Honda CR-V

Honda-auto’s staan ​​erom bekend eeuwig te rijden. Het motto van Ford, “Gebouwd om voort te blijven bestaan”, zou gemakkelijk van toepassing kunnen zijn op alle Honda-voertuigen.

In feite, van 1996 tot 2016, had geen enkel ander voertuig minder reparaties aan de “check engine light” dan de CR-V. Als je een duurzame auto wilt met heel weinig problemen, begin dan met de CR-V.

Het motorcompartiment is goed ingericht voor reparatie en onderdelen zijn direct beschikbaar, waardoor onderhoud goedkoop en gemakkelijk is.

 

2. Chevrolet Silverado

De meeste monteurs zullen u vertellen dat de Silverado-truck een van de gemakkelijkst te onderhouden voertuigen is. De grootste reden waarom Silverado’s onderhoudsvriendelijk zijn, is vanwege alle ruimte onder de motorkap. Die extra ruimte maakt het gemakkelijk voor snellere reparaties waardoor de servicekosten worden verlaagd.

De technologie in de Silverado is heel eenvoudig en onderdelen zijn gemakkelijk te vinden. Dit alles maakt onderhoud eenvoudig en goedkoper dan de meeste andere voertuigen.

De Silverado is het perfecte voertuig voor degenen die het niet erg vinden om op zaterdagmiddag wat doe-het-zelf auto-onderhoudstaken uit te voeren.

 

3. Toyota Corolla

De Toyota Corolla staat bekend om zijn betrouwbaarheid en is de winnaar van drie awards voor kwaliteit en afhankelijkheid . Daartoe kunt u er zeker van zijn dat de auto niet veel reparaties nodig heeft.

Een ander leuk kenmerk is dat Corollas, behalve de Corolla iM, een distributieketting gebruikt in plaats van een riem, wat het onderhoud vrij eenvoudig maakt.

Met zoveel Corollas onderweg, hebben de meeste monteurs ervaring met het werken eraan en weten ze hoe ze problemen kunnen diagnosticeren en repareren. 

Het ontwerp en de kenmerken van de Corolla zijn door de jaren heen niet veel veranderd. Dat gezegd hebbende, is de elektronica voor de meeste doe-het-zelvers misschien moeilijker te repareren.

 

4. Jeep Wrangler

Als je een avontuurlijke rit wilt die eenvoudig te onderhouden is, is het moeilijk om de Jeep Wrangler te verslaan. 

Jeep-eigenaren houden ervan hoe gemakkelijk het is om toegang te krijgen tot en wijzigingen aan de auto aan te brengen. De aandrijflijn en de ophanging zijn ongecompliceerd en alle interne componenten zijn buitengewoon goed ingedeeld voor iedereen om te onderhouden of te repareren.

Een klassieke carrosseriestijl in combinatie met een moderne, ultramoderne motor maken dit een geweldige machine om te bezitten en te onderhouden.

 

5. Mazda Miata

Praat met een Mazda Miata-eigenaar en zij zullen je vertellen hoeveel ze graag in hun sportwagen rijden.

Sterker nog, de auto is een makkie om aan te werken en alle systemen zijn gemakkelijk toegankelijk. Ten eerste rusten de bougies bovenop de motor. De achterwielaandrijving en de voorste motor zijn ook eenvoudig om aan te werken.

U kunt zelfs onderdelen van nieuwere modellen op oudere modellen uitwisselen. Online wordt bijvoorbeeld uitgelegd welke onderdelen van 2001-2005 Miata compatibel zijn met een 1999-2000 Miata.

 

6. Toyota Tacoma

Eigenaars van Tacoma zijn dol op hun compacte vrachtwagens omdat ze overal naartoe kunnen gaan, bijna alles kunnen doen en ze gemakkelijk te bewerken zijn. Toyota heeft de truck zo ontworpen dat deze eenvoudig te onderhouden en te repareren is voor de eigenaren, en ze hebben geleverd.

Dit truckmodel heeft meer voorraad- en aftermarketonderdelen, add-ons en aanpassingen dan de meeste voertuigen. Alles is gemakkelijk te vinden en er is niets lastig aan de systemen.

De eenvoud, betrouwbaarheid en duurzaamheid van de Tacoma maken het bezit van deze Toyota een goed idee.

 

7. Honda Civic

Als u op zoek bent naar brandstofbesparing zonder poespas, is de Honda Civic een winnaar. Vervangende onderdelen zijn overal gemakkelijk te vinden. De indeling onder de motorkap is zeer eenvoudig en compact, waardoor de meeste taken gemakkelijk kunnen worden uitgevoerd.

Begin 2006 schafte Honda onderdelen af ​​met een vervangingsperiode. Zo is er bijvoorbeeld geen distributieriem meer, alleen een distributieketting die de hele levensduur van de motor meegaat. Gewoon een andere manier waarop de autofabrikant meer duurzaamheid heeft gecreëerd met minder onderhoud.

 

8. Subaru Outback

Subaru had ooit problemen met hun koppakkingen, maar monteurs zeggen dat de problemen in 2010 zijn opgelost. Tegenwoordig werken monteurs graag aan Subarus, vooral vanwege de horizontaal tegenover elkaar staande cilinderconfiguratie. Het resulteert in een open lay-out met gemakkelijk te bereiken componenten.

De Outback is de perfecte crossover voor iemand die op zoek is naar avontuur en betrouwbaarheid. De achterbank is ongelooflijk ruim en de bagageruimte kan een grote hoeveelheid uitrusting aan voor elk uitje.

 

9. Nissan Altima

De beperkte autodekking van Nissan is concurrerend met de meeste merken op 36 maanden / 36.000 mijlen en 5 jaar / 60.000 mijlen. Dat is zeker, ook al staat de auto bekend om zijn sterke motor en betrouwbaarheid.

Zoals veel auto’s op deze lijst, gebruikt de Altima een distributieketting die niet hoeft te worden vervangen, tenzij deze begint te falen. Een falende ketting is detecteerbaar wanneer u luidere geluiden begint te horen.

Helaas is het vervangen van de koplampen een uitdaging. Bij sommige modellen moet u mogelijk de spatbordbeschermers of de bumperbekleding verwijderen om toegang te krijgen. 

5/5 - (1 vote)

1 reactie op “9 auto’s die zelf makkelijk te herstellen zijn”

  1. Wanneer je nog lang wilt genieten van een goede auto, moet je inderdaad regelmatig onderhoud uitvoeren. Veel mensen verwaarlozen het onderhoud van hun auto. Niet verwachtend dat er ook auto’s bestaan die makkelijk zijn te herstellen. Deze lijst is zeker goed om te delen met lezers. Geldt dit ook voor het herstellen van een auto alarmsysteem?

    Beantwoorden

Geef een reactie