Auto opkopers

Verkoop uw tweedehands auto aan een auto opkoper. Via ons bereikt u heel veel auto opkopers tegelijkertijd om makkelijk en snel uw oude auto aan te verkopen!

Vind auto opkopers in onder andere:

 • Brasschaat
 • Hasselt
 • Luik
 • Turnhout
 • Antwerpen
 • Knokke Heist
 • Mechelen
 • Leuven
 • Gent
 • St Niklaas


Hoe bereikt u snel al deze auto opkopers?

Sauto opkopers bereikennel opkopers bereiken die uw tweedehands auto opkopen, van Antwerpen tot Mechelen, en van Leuven tot Gent doet u op de volgende manier:

U vult hieronder de gegevens in van uw voertuig, en u geeft aan in welke staat uw wagen verkeerd. Wij leggen uw auto voor aan alle opkopers in de bovengenoemde regio’s. De koper die het hoogste biedt brengen wij met u in contact. Indien u akkoord gaat met de prijs die geboden wordt, komt de opkoper uw auto ophalen.

Dit brengt de volgende voordelen met zich mee:

 1. U bereikt in een klap een heleboel auto opkopers tegelijkertijd.
 2. U betaalt niets voor de service. Dit is namelijk gratis. De opkoper betaalt namelijk ons.
 3. U hoeft nergens naar toe want de auto wordt bij u opgehaald.

Daarnaast hoeft u geen moeite te doen om uw auto te verkopen in Hasselt, Turnhout, of andere plaats in België. U hoeft slechts 1x de auto aan te melden en wat gegevens in te vullen. Meer dan dat is het niet.

 

Opkoper auto met schade

Mschade auto aan opkoper verkopenijn auto heeft schade, kan ik dan ook mijn auto hier aanmelden, of moet ik een opkoper zoeken die gespecialiseerd is in schadeauto’s? Ook dit is heel gemakkelijk, en daarvoor hoeft u niet verder te zoeken. Ook een schadeauto verkopen kan aan een opkoper. Opkopers kopen namelijk alle voertuigen op, ook wagens met schade.

 

Kan ik hier ook een sloop auto verkopen?

sloopauto verkopen aan opkoperOf u hier via de opkopers ook een sloop auto kunt verkopen hangt er een beetje vanaf wat u onder sloop auto verstaat. Een auto die echt rijp is voor de sloop is niet via een opkoper te verkopen. Met rijp voor de sloop bedoelen wij een wagen die hooguit 2500 euro waard is wanneer er geen schade of gebreken aanwezig zijn, en dan met schade of gebreken wordt aangemeld. Sloop auto opkopers bestaan wel, maar die brengen uw auto rechtstreeks naar de sloop en dan krijgt u heel weinig terug. Bekijk hier een aantal sloperijen in België, of hoe je zelf een zoekertje plaatst.

Een sloop auto kan ook een auto zijn die NA reparatie nog tenminste 5000 euro waard is. Maar nu een kapotte motor heeft, of betrokken is geraakt bij een verkeersongeval waarbij het schadebedrag zeer hoog is. Dit soort auto’s kunt u hier probleemloos aanmelden natuurlijk.

 

Welke tweedehands wagens snel opgekocht worden

Esnel verkopende automerkenr zijn een aantal tweedehands wagens die snel worden opgekocht door auto opkopers. Dit zijn de populaire merken zoals Volkswagen, Audi, Toyota, Mazda, Nissan, BMW, Renault, Skoda, Volvo, Seat, enzovoort. Vooral op de jonge modellen, na 2014, wordt zeer actief geboden. Deze 9 auto’s zijn makkelijk te herstellen en daarom wordt hier ook snel en goed op geboden. Maar natuurlijk kun je iedere tweedehands wagen aanbieden voor verkoop. Je ontvangt kosteloos een bod waarop je ja of nee kunt zeggen.

 

Moet ik nog eerst naar de autokeuring toe?

Om een tweedehands wagen te verkopen aan een particulier moet je normaal eerst naar de autokeuring toe. Hier lees je hoe de autokeuring werkt. Gelukkig hoef je niet naar een autokeuring of je auto tweedehands te laten keuren om hem vervolgens te kunnen verkopen aan een auto opkoper. Het enige wat je nodig hebt zijn de autopapieren!

5/5 - (1 vote)