Meest efficiënte manier van verkopen

Auto verkopen aan de hoogste prijs binnen 1 dag? Hier kan dat! Belangrijke kenmerken zijn: Snel en veilig verkopen aan een erkend autobedrijf. Wagen wordt bij u opgehaald. Keuren voor verkoop niet nodig. Ook auto’s met schade kunnen snel worden verkocht.

 

Meest efficiënte manier van verkopen

De meest efficiënte methode voor het verkopen van een auto is wel de autoveiling. De autoveiling is een groot netwerk aan autobedrijven. Via de autoveiling kunnen zij een bod uitbrengen op een aangemelde wagen. De verkoper beslist vervolgens of hij of zij akkoord gaat met het bod. Gaat u dus akkoord met het bod op de wagen, dan is deze gegarandeerd verkocht. 

 

Geen risico

De autoveiling is gratis en vrijblijvend dus geheel zonder risico. U kunt elke auto makkelijk en snel aanmelden en verkopen aan een erkend bedrijf, zonder gedoe! Heeft een een personenwagen, een schadewagen, sportwagen, oldtimer, mobilehome, of een bedrijfswagen, dan bent u bij de autoveiling van Auto verkopen 24 aan het juiste adres!

 

Meer dan 5000 bedrijven zijn aangesloten

Meer dan 5000 aangesloten autobedrijven bieden op uw auto en het hoogste bod wordt, nadat de veiling sluit, met u gecommuniceerd. Het bod is vrijblijvend dus u bent niet verplicht om de auto te verkopen. Omdat de veiling slechts 24 uur duurt verloopt het bieden een stuk rapper en stijgt de prijs ook sneller. Daardoor bent u altijd verzekerd van een hoog bod op uw auto.

 

Wagen met schade

Het netwerk aan autobedrijven telt meer dan alleen reguliere garagisten en autodealers. Er zijn namelijk ook meerdere schade herstelling specialisten die tegen lagere kosten schades kunnen herstellen en daardoor meer voor uw auto teruggeven. Wilt u weten wat uw auto precies waard is dan kunt u gratis en vrijblijvend uw voertuig aanmelden, ongeacht of dit een personenwagen betreft of een bedrijfswagen.

 

Ophaling snel geregeld

Bent u akkoord gegaan met het bod, dan neemt de koper contact op om een tijd en datum af te stemmen. De auto wordt volgens afspraak op het opgegeven adres opgehaald en direct afgerekend. Bovendien hoeft u de wagen niet te laten keuren voor verkoop, wat normaal gesproken wel zou moeten. Dit spaart tijd en kosten uit. U kunt dus makkelijk en snel uw auto verkopen voor de beste prijs zonder risico te lopen! Kom langs en meld uw auto gratis aan voor een vrijblijvend bod waarvoor u gegarandeerd kunt verkopen!

5/5 - (1 vote)