Auto verkopen via een autoveiling

Woonachtig in België, breng dan eens een bezoekje aan de auto veiling! Een auto verkopen is namelijk in een handomdraai geregeld. Bovendien doe je alleen zaken met erkende autokopers, en verkoop je de auto gegarandeerd voor de hoogste prijs.

 

Gegarandeerd de beste prijs

Een autoveiling maakt het mogelijk om de beste prijs terug te krijgen voor je auto. Er zijn namelijk heel veel autobedrijven aangesloten die bieden. Hoe meer mensen er bieden, hoe hoger de prijs oploopt. 

Neem maar eens het volgende voorbeeld. Je wilt iets verkopen en vraagt 3 verschillende mensen wat ze ervoor zouden geven. Je krijgt dan 3 totaal verschillende antwoorden terug. De een bied X, de ander Y en de laatste Z. Een van deze 3 is het hoogst. Bij een autoveiling heb je niet alleen met X, Y, en Z te maken maar nog met 5000 anderen. Hierdoor krijg je dus gegarandeerd het beste bod op je auto!

kia venga

Auto verkopen net zo gemakkelijk

Ok, je krijgt dus de beste prijs voor je auto terug, maar is het verkopen ook zo gemakkelijk? Jazeker, want de veiling duurt slechts 1 dag en je auto wordt, mits je akkoord gaat met het bod, ook vrijwel direct bij je opgehaald. Wanneer je akkoord gaat is de (ver)koop gesloten en spreek je met de koper af wanneer en waar hij de auto komt ophalen. 

 

Laten keuren overbodig

In België werkt het zo dat wanneer je een auto verkoopt, je een keuring voor verkoop moet laten uitvoeren. Dit kost tijd en geld. Wanneer je de auto verkoopt via een autoveiling, dan hoef je de auto niet te laten keuren voor verkoop, en dat spaart je dus geld en tijd uit. Daarmee verkoop je dus ook sneller je auto.

 

Op zoek naar een kleine auto? Dit zijn de beste kleine auto’s van 2021!

 

Zelfs een schadeauto verkopen geen enkel probleem

Of de auto die je wilt verkopen nu in perfecte conditie is, of schade heeft, in alle gevallen kun je via de veiling probleemloos en snel je auto verkopen. Is er schade aan de buitenzijde in de vorm van krassen of deuken, of is er aan de binnenkant een schade van interieurschade tot motorschade? In alle gevallen verkoop je de auto snel en gemakkelijk omdat het netwerk, welke uit meer dan 5000 erkende autobedrijven bestaat, altijd meerdere potentiële kopers bevat die de waarde inzien van jouw auto. 

 

Probeer het kosteloos uit

Meld je auto gratis en vrijblijvend aan en kijk maar eens wat autobedrijven erop bieden. Verkopen is niet verplichten en deelnemen kost helemaal niets. Zo kun je zonder risico de veiling uittesten. Zit er een bod tussen dat je aanspreekt, dan is verkopen met een druk op de knop geregeld.

5/5 - (2 votes)